Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Appreciation
22 6 p. 519
artikel
2 Book Reviews
22 6 p. 540-543
artikel
3 Contents, June 1946
22 6 p. 3
artikel
4 Controversial Aspects: Yeast in Human Nutrition Von Loesecke, Harry W.

22 6 p. 485-493
artikel
5 Current Literature
22 6 p. 544-559
artikel
6 Effect of Large-Scale Methods of Preparation on the Vitdmin Content of Food: IL Carrots>1 Streightoff, Frank

22 6 p. 511-518
artikel
7 National Restaurant Association Convention
22 6 p. 530-535
artikel
8 News Notes
22 6 p. 560-578
artikel
9 Nutritional Improvement of Cereal Flours and Cereal Grains1 Sure, Barnett

22 6 p. 494-502
artikel
10 Nutrition Problems of the Shanghai Internment Camps Read M.D., Bernard E.

22 6 p. 526-529
artikel
11 Plasma Ascorbic Acid and Hemoglobin Values1 McMillan, Thelma J.

22 6 p. 503-506
artikel
12 Recent Improvements in Frozen Foods
22 6 p. 536-539
artikel
13 The Dietitian and the Present Food Shortage1 Bing, Franklin C.

22 6 p. 481-484
artikel
14 The Production and Distribution of Food to American Red Cross Clubs in the Naples Region Avood, Levelle

22 6 p. 522
artikel
15 Vitamin Retention in Frozen Peas and Frozen Green Beans in Quantity Food Service1 Briant, Alice M.

22 6 p. 507-510
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland