Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accomplishments of Bhnhe, 1944
21 4 p. 227-228
artikel
2 Appointments and Promotions, Army Medical Department Dietitians
21 4 p. 236-239
artikel
3 A Weekly Menu And Nutrition Service to Industry1 DODGE, QUINDARA OLIVER

21 4 p. 223-224
artikel
4 Book Reviews
21 4 p. 240-241
artikel
5 Canadian Trends in Food and Nutrition1 PETT M.D., L.B.

21 4 p. 220-222
artikel
6 Chicago’s Nutrition Problem1 KOCH, ELIZABETH

21 4 p. 214-217
artikel
7 Contents
21 4 p. i
artikel
8 Current Literature
21 4 p. 242-249
artikel
9 Extension Service Points A Way of Teaching Nutrition1 COLLINGS, MARY L.

21 4 p. 218-219
artikel
10 Labor Practices in Hospital Food Service Departments1 HARRINGTON, MARY M.

21 4 p. 228-230
artikel
11 News Notes
21 4 p. 250-272
artikel
12 Quality Food for Industrial Employees LYNNETTE GATTEN, E.

21 4 p. 225-226
artikel
13 Supervision in Relation to Employee Performance1 LYNCH, LEONARD P.

21 4 p. 234-236
artikel
14 The Investigation of Human Requirements For Vitamins of The R Complex Ancel Keys1 KEYS, ANCEL

21 4 p. 211-213
artikel
15 The Teaching of Nutrition to Medical Students1 NEWBURGH M.D., L.H.

21 4 p. 209-210
artikel
16 Training Program for Food Service Department Employees1 BLACK, RITA

21 4 p. 230-234
artikel
17 Victory Gardens and Food Preservation in 1945
21 4 p. 227
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland