Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Letter from the Surgeon General
21 10 p. 704
artikel
2 A National Food and Nutrition Program
21 10 p. 704-705
artikel
3 A Study Of Plate Waste as a Directive Measure in Food Conservation: Part II1 HAGEMAN, MARY IRENE

21 10 p. 685-689
artikel
4 Book Reviews
21 10 p. 709
artikel
5 Contents
21 10 p. 681
artikel
6 Current Literature
21 10 p. 710-713
artikel
7 Effect of Freezing Preservation and Cooking on Vitamin Content of Green Soybeans and Soybean Sprouts1 LEE, F.A.

21 10 p. 696-697
artikel
8 Effect of Quantity Preparation Procedures on Vitamin Retention: Canned Peas1 FENTON, FAITH

21 10 p. 700-702
artikel
9 Index to Volume 21
21 10 p. 721-729
artikel
10 Manual for the Study of Food Habits
21 10 p. 706-708
artikel
11 News Notes
21 10 p. 714-717
artikel
12 Sir John Boyd Orr Heads Food and Agriculture Organization
21 10 p. 705-706
artikel
13 Some Pictures of Food Consumption in The United States: Part II. 1860 to 19411 SYCKLE, CALLA VAN

21 10 p. 690-695
artikel
14 Soybeans and Soybean Products in the Menu1 VAIL, GLADYS E.

21 10 p. 698-699
artikel
15 The First Marjorie Hulsizer Copher Memorial Award
21 10 p. 703-704
artikel
16 The Lights are Bright1 MOORE, MANIZA

21 10 p. 683-684
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland