Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ascorbic Acid in Institutional Food1 Daum Ph.D., Kate

19 10 p. 693-694
artikel
2 Biotin, Pantothenic Acid, and Riboflavin Balances of Young Women on a Milk Diet1 Gardner Ph.D., Josephine

19 10 p. 683-684
artikel
3 Book Reviews
19 10 p. 716-719
artikel
4 Broadcasting to Homemakers
19 10 p. 699
artikel
5 Contents
19 10 p. i
artikel
6 Current Literature
19 10 p. 720-725
artikel
7 Food Costs and Nutritional Standards in Public Institutions of a Large City
19 10 p. 706-707
artikel
8 Last Call to the Pittsburgh Meeting
19 10 p. 698
artikel
9 Medical Department Dietitians Appointed in August 1943
19 10 p. 712-715
artikel
10 News Notes
19 10 p. 726-744
artikel
11 Nutrition and the War
19 10 p. 708
artikel
12 Produce and Conserve—Share and Play Square with Food
19 10 p. 698
artikel
13 Some Central European Food Patterns
19 10 p. 702-705
artikel
14 The Advantages to the Dietitian of Army Hospital Training Holz, Aileen

19 10 p. 710-711
artikel
15 The Apprentice Dietitian in an Army Station Hospital1 Birkland, Beryl

19 10 p. 708-709
artikel
16 The Care of Equipment in Wartime1 Clippinger, Mary Louise

19 10 p. 695-697
artikel
17 The Diet in Epilepsy
19 10 p. 700-701
artikel
18 The Essential Amino Acids in Human Nutrition1 Melnick Ph.D., Daniel

19 10 p. 685-692
artikel
19 The Food Industries and the Universities Look Ahead Together1 King Ph.D., Charles Glen

19 10 p. 681-682
artikel
20 The Techniques of Radio Speaking
19 10 p. 698
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland