Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             21 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 AFTER TWENTY-FIVE YEARS
19 1 p. 29
artikel
2 A SOURCE GUIDE FOR THE DEVELOPMENT OF MEAT SPECIFICATIONS
19 1 p. 33-34
artikel
3 Book Reviews
19 1 p. 45-47
artikel
4 CANTEEN ORGANIZATION AND EQUIPMENT
19 1 p. 37-39
artikel
5 Contents, January, 1943
19 1 p. ii
artikel
6 Current Literature
19 1 p. 48-71
artikel
7 DEHYDRATED AND RECONSTITUTED FOODS DEMONSTRATION
19 1 p. 35-36
artikel
8 Developments in Dehydration1 MRAK Ph.D., E.M.

19 1 p. 6-12
artikel
9 Dietary Patterns and Food Habits MEAD Ph.D., MARGARET

19 1 p. 2-6
artikel
10 Effect of Restaurant Cooking and Service on Vitamin Content of Foods1 ALBERT, H.

19 1 p. 23-25
artikel
11 FOOD SERVICE ASSISTANTS JOHXSON, DORIS

19 1 p. 32
artikel
12 KEEPING ABREAST OF NUTRITION RESEARCH
19 1 p. 31
artikel
13 MATERIALS FOR CANTEEN COURSES
19 1 p. 42
artikel
14 Metal and Fiber Containers for Food During the Present Emergency1 SIPPLE Ph.D., H.L.

19 1 p. 26-28
artikel
15 METHODS OF TEACHING CANTEEN PROCEDURES TO LAY GROUPS
19 1 p. 40-41
artikel
16 News Notes
19 1 p. 72-92
artikel
17 Nutrition and the War
19 1 p. 35
artikel
18 PROTEINS IN NUTRITION
19 1 p. 29-30
artikel
19 Rationing in Theory and Practice1 VITON, ALBERT

19 1 p. 18-22
artikel
20 THE CANTEEN CORPS IN ACTION IDE, BERTHA

19 1 p. 42-44
artikel
21 The Nutritive Value of Dehydrated Vegetables1 MOYER Ph.D., J.C.

19 1 p. 13-17
artikel
                             21 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland