Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             19 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dietetic Association Nominees, 1941-42
17 6 p. 574-576
artikel
2 Book Reviews
17 6 p. 577-578
artikel
3 Contents
17 6 p. 522
artikel
4 Current Literature
17 6 p. 579-603
artikel
5 Diet and Aging1 McCAY, C.M.

17 6 p. 540-545
artikel
6 Importance of Nutrition in The Care of Surgical Patients with Special Reference to Obstructive Jaundice1 STEWART M.D., J.D.

17 6 p. 535-539
artikel
7 Important Factors in Successful Food Service1 SMITH, GRACE E.

17 6 p. 557-561
artikel
8 Milk—Or Cheese—For Calcium LAUTZ, AMALIA

17 6 p. 572-574
artikel
9 Modern Equipment for Food Service HANDY, ETTA H.

17 6 p. 551-556
artikel
10 News Notes
17 6 p. 604-633
artikel
11 Nutrition in Defense COLE, JESSIE G.

17 6 p. 567-570
artikel
12 Public Health Aspects of Dishwashing1 TIEDEMAN, WALTER D.

17 6 p. 546-550
artikel
13 Recommended Allowances for the Various Dietary Essentials1
17 6 p. 565-567
artikel
14 Report of The Nominating Committee, 1940-41 TRACY, ANNA M.

17 6 p. 574
artikel
15 The Adequacy of Diets Used in the Treatment of Peptic Ulcer1 GREEN, CORALIE M.

17 6 p. 570-572
artikel
16 The Association in National Defense1
17 6 p. 562-564
artikel
17 The Effect of Long Cooking Upon The Stability of Thiamin (Vitamin B1) in Cereals1 HANNING, FLORA

17 6 p. 527-530
artikel
18 The Thiamin (Vitamin B1) Values of Wheat Germ Muffins1 FINCKE, MARGARET L.

17 6 p. 531-534
artikel
19 Who’s Who in This Issue
17 6 p. 634-636
artikel
                             19 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland