Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Dietary Study of Boys and Girls on a Lactovegetarian Diet1 FOOTE, RUTH

16 3 p. 222-229
artikel
2 A New Method of Preparing Beef Nutrients1 BONE, MARY LOUISE

16 3 p. 230-234
artikel
3 Book Reviews
16 3 p. 246-247
artikel
4 Contents
16 3 p. 192
artikel
5 Current Literature
16 3 p. 248-263
artikel
6 Effect of Changes in Food Intakes Upon the Lignin, Cellulose, and Hemicellulose Contents of Diets1 HUMMEL, FRANCES C.

16 3 p. 199-207
artikel
7 Gelatin and Muscular Fatigue GLICKSTEIN, MYER

16 3 p. 242-244
artikel
8 Methods of Conducting Mass Studies in Human Nutrition
16 3 p. 239
artikel
9 News Notes
16 3 p. 264-285
artikel
10 The Banana as a Food for the Aged1 ROSE, MARY S.

16 3 p. 208-214
artikel
11 The Elimination Diets in the Diagnosis and Treatment of Food Allergy1 ROWE M.D., ALBERT H.

16 3 p. 193-198
artikel
12 The Fanciful and the Factual in Food1
16 3 p. 236-239
artikel
13 The Relation of Human Nutrition to the Social and Economic Condition of the South1 WINTERS, JET C.

16 3 p. 215-221
artikel
14 Thiamin in Foods
16 3 p. 235-236
artikel
15 Training Hospital Dietitians
16 3 p. 240-242
artikel
16 Training Schools for Army Cooks EDWEENA MCCAFFARY, X.

16 3 p. 244-245
artikel
17 Who’s who in this issue
16 3 p. 286-294
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland