Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Finger Span Cross Modality Matching Method (FSCM) by Naive Assessors for Olfactometric Discrimination of Gewürztraminer Wines Bernet, C.
2002
35 3 p. 244-253
10 p.
artikel
2 Aroma Quality of Gravenstein Apples Influenced By Regular and Controlled Atmosphere Storage Aaby, K.
2002
35 3 p. 254-259
6 p.
artikel
3 Book Review Fischer, P.
2002
35 3 p. 294-
1 p.
artikel
4 Book Review Colombo, Victor
2002
35 3 p. 293-
1 p.
artikel
5 Changes in the Microflora of Valdeteja Raw Goat's Milk Cheese throughout Manufacturing and Ripening Alonso-Calleja, Carlos
2002
35 3 p. 222-232
11 p.
artikel
6 Demethylation of Ferulic Acid and Feruloyl-arabinoxylan by Microbial Cell Extracts Micard, V.
2002
35 3 p. 272-276
5 p.
artikel
7 Effect of Microwaves on Volatile Compounds in White and Black Pepper Plessi, M.
2002
35 3 p. 260-264
5 p.
artikel
8 Effect of Pomace Drying on Apple Pectin Constenla, D.
2002
35 3 p. 216-221
6 p.
artikel
9 Hypolipidemic Effect of Beer Proteins in Experiment on Rats Gorinstein, Shela
2002
35 3 p. 265-271
7 p.
artikel
10 Influence of Experimental Conditions on the Reproducibility of RAPD-PCR Identification of Legumes and Cereals Weder, Jürgen K.P.
2002
35 3 p. 233-238
6 p.
artikel
11 New Procedure for the Detection of Lactic Acid Bacteria in Vegetables Producing Antibacterial Substances Gómez, Rosario
2002
35 3 p. 284-288
5 p.
artikel
12 Preliminary Study on Glucose Oxidase–Catalase Enzyme System to Control the Browning of Apple and Pear Purées Parpinello, G.P.
2002
35 3 p. 239-243
5 p.
artikel
13 Procyanidins are the most Abundant Polyphenols in Dessert Apples at Maturity Guyot, S.
2002
35 3 p. 289-291
3 p.
artikel
14 Species Identification of Beans, Peas and Other Legumes by RAPD-PCR after DNA Isolation using Membrane Columns Weder, Jürgen K.P.
2002
35 3 p. 277-283
7 p.
artikel
15 Textural Measurements and Product Quality of Restructured Sweetpotato French Fries Walter Jr, W.M.
2002
35 3 p. 209-215
7 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland