Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Atomic Force Microscopy as a Tool for Interpreting the Rheology of Food Biopolymers at the Molecular Level Morris, Victor J.
2001
34 1 p. 3-10
8 p.
artikel
2 Editorial Conde-Petit, Béatrice
2001
34 1 p. 1-
1 p.
artikel
3 Elastic Modulus as an Indicator of Macroscopic Hardness of Fat Crystal Networks Narine, Suresh S.
2001
34 1 p. 33-40
8 p.
artikel
4 In Memoriam 2001
34 1 p. 2-
1 p.
artikel
5 Light Microscopic Investigations of Cereal Grains, Doughs and Breads Autio, Karin
2001
34 1 p. 18-22
5 p.
artikel
6 Meetings, Exhibitions 2001
34 1 p. 53-
1 p.
artikel
7 Microstructural Indicators of Quality-related Characteristics of Blueberries—An Integrated Approach Allan-Wojtas, P.M.
2001
34 1 p. 23-32
10 p.
artikel
8 Pressure Effects on Whey Protein–Pectin Mixtures Michel, Martin
2001
34 1 p. 41-52
12 p.
artikel
9 Visualization of Food Structure by Confocal Laser Scanning Microscopy (CLSM) Dürrenberger, Markus B.
2001
34 1 p. 11-17
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland