Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accelerated Stability Studies of Microencapsulated Anhydrous Milk Fat Hardas, N
2000
33 7 p. 506-513
8 p.
artikel
2 An Integrated Microstructural, Sensory and Instrumental Approach to Describe Potato Texture Martens, Helle J
2000
33 7 p. 471-482
12 p.
artikel
3 Book Review Sieber, R.
2000
33 7 p. 524-
1 p.
artikel
4 Book Review Manzardo, G.
2000
33 7 p. 524-
1 p.
artikel
5 Book Review Luginbühl, W.
2000
33 7 p. 523-
1 p.
artikel
6 Characteristics of Anevato Cheese made from Raw or Heat-treated Goat Milk Inoculated with a Lactic Starter Xanthopoulos, Vassilios
2000
33 7 p. 483-488
6 p.
artikel
7 Corn Husks: A Potential Substrate for Production of Citric Acid by Aspergillus niger Hang, Y.D
2000
33 7 p. 520-521
2 p.
artikel
8 Determination of Green Pea Maturity by Measurement of Whole Pea Transmittance in the NIR Region Chalucova, R.
2000
33 7 p. 489-498
10 p.
artikel
9 Influence from Raw Milk Flora on Cheese Ripening Studied by Different Treatments of Milk to Model Cheese Skeie, Siv
2000
33 7 p. 499-505
7 p.
artikel
10 Meetings, Exhibitions 2000
33 7 p. 522-523
2 p.
artikel
11 Predictive Modelling of Listeria monocytogenes Inactivation Under High Pressure Carbon Dioxide Erkmen, Osman
2000
33 7 p. 514-519
6 p.
artikel
12 Ultrasonic Monitoring of Beef Temperature During Roasting Hæggström, Edward
2000
33 7 p. 465-470
6 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland