Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Review Bosset, Dr J.O.
2000
33 3 p. 251-
1 p.
artikel
2 Book Review Bosset, Dr.J.O.
2000
33 3 p. 251-252
2 p.
artikel
3 Book Review Sieber, R.
2000
33 3 p. 250-
1 p.
artikel
4 Book Review Wyder, Marie-Therese
2000
33 3 p. 250-251
2 p.
artikel
5 Designing Equilibrium Modified Atmosphere Packages for Fresh-cut Vegetables Subjected to Changes in Temperature Jacxsens, Liesbeth
2000
33 3 p. 178-187
10 p.
artikel
6 Effect of Cooking Method on Sensory and Instrumental Texture Attributes of Low-fat Beefburgers Dreeling, N.
2000
33 3 p. 234-238
5 p.
artikel
7 Enhancement of the Shelf-life of Deep Fat Fried Cashewnuts Sharma, G.K
2000
33 3 p. 173-177
5 p.
artikel
8 Event Specific Transgene Detection in Bt11 Corn by Quantitative PCR at the Integration Site Zimmermann, Andreas
2000
33 3 p. 210-216
7 p.
artikel
9 Influence of Freshness and Frozen Storage Temperature on Quality of Thawed Cod Fillets Stored in Modified Atmosphere Packaging Bøknæs, Niels
2000
33 3 p. 244-248
5 p.
artikel
10 Influence of Malt on Rheological and Baking Properties of Wheat–cassava Composite Flours Khalil, Ali H
2000
33 3 p. 159-164
6 p.
artikel
11 Meetings, Exhibitions 2000
33 3 p. 249-250
2 p.
artikel
12 Metabolic Indicators for Assessing Bacterial Viability in Hygiene Sampling Using Cells in Suspension and Swabbed Biofilm Maukonen, J
2000
33 3 p. 225-233
9 p.
artikel
13 Microbial Growth on Porcine Meat Containing Different 16-androstene Steroids Levels Dussault, France
2000
33 3 p. 239-243
5 p.
artikel
14 Microstructural Properties of Heat-set Whey Protein Gels: Effect of pH Irene Boye, Joyce
2000
33 3 p. 165-172
8 p.
artikel
15 Quick Marination of Anchovies (Engraulis enchrasicolus) Using Acetic and Gluconic Acids. Quality and Stability of the End Product Poligne, I.
2000
33 3 p. 202-209
8 p.
artikel
16 The Effect of Different Prefreezing Treatments on the Structure of Strawberries Before and After Jam Making Suutarinen, J
2000
33 3 p. 188-201
14 p.
artikel
17 The Effect of Freeze-chilling on the Quality of Ready-meal Components O'Leary, E.
2000
33 3 p. 217-224
8 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland