Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Low Cost Video Technique for Colour Measurement of Potato Chips Segnini, Sandra
1999
32 4 p. 216-222
7 p.
artikel
2 Antimicrobial Food Packaging Materials from Poly(ethylene-co-methacrylic acid) Weng, Yih-Ming
1999
32 4 p. 191-195
5 p.
artikel
3 Comparative Characterization of Whey Protein Concentrates from Ovine, Caprine and Bovine Breeds Pintado, Manuela E.
1999
32 4 p. 231-237
7 p.
artikel
4 Distribution of Molecular Weight of Iron and Zinc Compounds in Digests of Globulins (G1, G2) and Albumin Extracts from White Bean (Phaseolus vulgarisL.) Lombardi-Boccia, Ginevra
1999
32 4 p. 211-215
5 p.
artikel
5 Effect of Processing Methods and different Blanching Times on Broccoli: Proximate Composition and Fatty Acids Murcia, M.Antonia
1999
32 4 p. 238-243
6 p.
artikel
6 Effects of Heated Glucose-fructose-glutamic Acid Solutions on the Growth ofBacillus stearothermophilus Lanciotti, R.
1999
32 4 p. 223-230
8 p.
artikel
7 Enzymatic Production of Soluble Sugars from Corn Husks Hang, Y.D.
1999
32 4 p. 208-210
3 p.
artikel
8 Sensory and Instrumental Assessments of the Ripening Process of Anchovy (Engraulis encrasicholus) Triqui, R.
1999
32 4 p. 203-207
5 p.
artikel
9 The Structure of Cold-Set Whey Protein Isolate Gels Prepared With Ca++ Hongsprabhas, P.
1999
32 4 p. 196-202
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland