Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             24 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of starter composed of various species of lactic bacteria on quality and ripening of turkish white pickled cheese Karakuş, Memduh
1995
28 4 p. 404-409
6 p.
artikel
2 Erratum 1995
28 4 p. 448-
1 p.
artikel
3 Fermented beverage production Dürr, P.
1995
28 4 p. 449-
1 p.
artikel
4 Food composition and nutrition tables. Die Zusammensetzung der Lebensmittel, Nährwert-Tabelllen Sieber, R.
1995
28 4 p. 450-
1 p.
artikel
5 Food industry and the environment: Practical issues and cost implication Conzelmenn, C.M.
1995
28 4 p. 451-452
2 p.
artikel
6 Food. The definitive guide Sieber, R.
1995
28 4 p. 450-451
2 p.
artikel
7 Functional foods. Designer foods, pharmafoods, nutraceuticals Sieber, R.
1995
28 4 p. 452-453
2 p.
artikel
8 Guide to quality management systems for the food industry Schaller, F.
1995
28 4 p. 454-
1 p.
artikel
9 Handbook of industrial seasonings Escher, F.
1995
28 4 p. 452-
1 p.
artikel
10 La Levure dans les Industries Alimentaires Bosset, J.O.
1995
28 4 p. 449-450
2 p.
artikel
11 Large scale isolation of water-soluble and water-insoluble pentosans from wheat flour Faurot, Anne-Lise
1995
28 4 p. 436-441
6 p.
artikel
12 Light-induced sensory and chemical changes in aquavit Refsgaard, Hanne H.F.
1995
28 4 p. 425-435
11 p.
artikel
13 Mass and heat transfer during deep-fat frying of potato slices —I. Rate of drying and oil uptake Baumann, B.
1995
28 4 p. 395-403
9 p.
artikel
14 Pressure-induced aggregation of β-lactoglobulin in ph 7.0 buffers Funtenberger, S.
1995
28 4 p. 410-418
9 p.
artikel
15 Processing parameters and product properties of extruded beef with nonmeat cereal binders Badding-Smithey, S.L.
1995
28 4 p. 386-394
9 p.
artikel
16 Rapid analysis techniques in food microbiology Baumgartner, A.
1995
28 4 p. 449-
1 p.
artikel
17 Revue des Méthodes de Dosage des Acides Gras Libres dans le Lait et les Produits Laitiers Collomb, M.
1995
28 4 p. 355-379
25 p.
artikel
18 Rheological properties of food gums as related to their water binding capacity and to soy protein interaction Sánchez, V.E.
1995
28 4 p. 380-385
6 p.
artikel
19 Shelf-life evaluation of foods Kroger, Manfred
1995
28 4 p. 453-
1 p.
artikel
20 Shelf-life of grapefruit segments in multilayer plastic trays Miltz, J.
1995
28 4 p. 442-447
6 p.
artikel
21 Spices, herbs and edible fungi Spiess, W.E.L.
1995
28 4 p. 454-
1 p.
artikel
22 Sucrose. Properties and applications Bogdanov, S.
1995
28 4 p. 453-454
2 p.
artikel
23 Surface temperature estimation of solid foods during a surface sterilization Techasena, O.
1995
28 4 p. 419-424
6 p.
artikel
24 The technology of extrusion cooking Escher, F.
1995
28 4 p. 452-
1 p.
artikel
                             24 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland