Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A label-free proteomic approach differentiates between conventional and organic rice Xiao, Ran
2019
80 C p. 51-61
artikel
2 Assessment of Pru p 1 and Pru p 3 in peach fruit by liquid chromatography–tandem mass spectrometry Ippoushi, Katsunari
2019
80 C p. 10-15
artikel
3 Detection techniques for adulterants in honey: Challenges and recent trends Se, Kuan Wei
2019
80 C p. 16-32
artikel
4 Determination of fatty acid contents in infant formula by isotope dilution-gas chromatography/mass spectrometry Lee, Sunyoung
2019
80 C p. 33-39
artikel
5 Editorial Board 2019
80 C p. ii
artikel
6 Individual sugars contents in cooked dishes, processed foods, fruits and beverages commonly consumed by Malaysian Chong, Ching Phang
2019
80 C p. 1-9
artikel
7 12th IFDC 2017 Special Issue – Evaluation of harmonized EuroFIR documentation for macronutrient values in 26 European food composition databases Westenbrink, Susanne
2019
80 C p. 40-50
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland