Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Cholecalciferol and 25-Hydroxycholecalciferol Contents in Fish and Fish Products Mattila, Pirjo
1995
8 3 p. 232-243
12 p.
artikel
2 Composition of the Commercially Important Mediterranean Finfish, Crustaceans, and Molluscs Karakoltsidis, Pavlos A.
1995
8 3 p. 258-273
16 p.
artikel
3 Determination of Benzene Content in Food Using a Novel Blender Purge and Trap GC/MS Method Barshick, Stacy-Ann
1995
8 3 p. 244-257
14 p.
artikel
4 Determination of Boron in Liquid Nutritional Foods by ICP-AES Szabo, A.S.
1995
8 3 p. 220-231
12 p.
artikel
5 Evaluation of the Chemical Composition of Cameroonian Yam Germplasm Agbor-Egbe, T.
1995
8 3 p. 274-283
10 p.
artikel
6 Food Composition Data and the World Wide Web Stewart, Kent K.
1995
8 3 p. 219-
1 p.
artikel
7 Miscellaneous Foods (The Fourth supplement to McChance & Widdowson′s The Composition of Foods (5th ed.)) by W. Chan, J. Brown, and D. H. Buss, The Royal Society of Chemistry and the Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Cambridge and London, 1994, 193 pp., £27.50. Pennington, Jean A.T.
1995
8 3 p. 295-
1 p.
artikel
8 The Dietary Fiber Content (Nonstarch Polysaccharides) of Mexican Fruits and Vegetables Sánchez-Castillo, Claudia P.
1995
8 3 p. 284-294
11 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland