Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgment to Reviewers 1993
6 4 p. 383-
1 p.
artikel
2 Assessment of β-Carotene Content in Sweetpotato Breeding Lines in Relation to Dietary Requirements Simonne, A.H.
1993
6 4 p. 336-345
10 p.
artikel
3 Author Index for Volume 6 1993
6 4 p. 385-386
2 p.
artikel
4 Composition of Cheddar Cheese Made with Sodium Chloride and Potassium Chloride Either Singly or as Mixtures Reddy, K.Anjan
1993
6 4 p. 354-363
10 p.
artikel
5 Fatty Acids of 12 Marine Fish Species of the Bay of Bengal Yusuf, Harun K.M.
1993
6 4 p. 346-353
8 p.
artikel
6 Nutritional Composition of Tamales and Corn and Wheat Tortillas Weber, Charles W.
1993
6 4 p. 324-335
12 p.
artikel
7 Opportunities for Food Analysts Stewart, Kent K.
1993
6 4 p. 297-298
2 p.
artikel
8 Seasonal Selenium Variations in Mussels and Oysters from a French Marine Farm Amiard, J.-C.
1993
6 4 p. 370-380
11 p.
artikel
9 Soluble and Insoluble Dietary Fiber and β-Glucan Contents in Domestic and Imported Breakfast Cereals Consumed in Finland Plaami, Sirkka P.
1993
6 4 p. 307-315
9 p.
artikel
10 Subject Index for Volume 6 1993
6 4 p. 387-391
5 p.
artikel
11 The Effect of Variety, Growing Location, and Storage on the Dietary Fiber Content of Potatoes Mullin, W.J.
1993
6 4 p. 316-323
8 p.
artikel
12 Thiamine and Riboflavin Contents in Domestic and Imported Cereal Products in Finland Hägg, Margareta
1993
6 4 p. 299-306
8 p.
artikel
13 Vegetable Dishes, by B. Holland, A. A. Welch, and D. H. Buss. (The second supplement to McCance & Widdowson′s The Composition of Foods (5th ed.).) The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food. Turpin Distribution Services Ltd., Letchworth, Herts, UK, 1992, 242 pp., £24.50. Softcover Pennington, Jean A.T.
1993
6 4 p. 381-382
2 p.
artikel
14 Water Activity in Selected High-Moisture Foods Fernández-Salguero, J.
1993
6 4 p. 364-369
6 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland