Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1992
5 1 p. 96-97
2 p.
artikel
2 Chemical composition and nutritional evaluation of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) KozioĊ‚, M.J.
1992
5 1 p. 35-68
34 p.
artikel
3 Editorial Board 1992
5 1 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of dehulling on nutrient losses in chickpea (Cicer arietinum L.) Singh, U.
1992
5 1 p. 69-76
8 p.
artikel
5 Influences of quality grade, external fat level, and degree of doneness on beef steak fatty acids Harris, Kerri B.
1992
5 1 p. 84-89
6 p.
artikel
6 Lipid composition of melon (Cucumis melo) kernel Hemavatahy, J.
1992
5 1 p. 90-95
6 p.
artikel
7 Nutrient content of selected indigenous leafy vegetables consumed by the Kekchi people of Alta Verapaz, Guatemala Booth, Sarah
1992
5 1 p. 25-34
10 p.
artikel
8 Sample descriptions Stewart, Kent K.
1992
5 1 p. 1-
1 p.
artikel
9 Selenium content of selected foods important for improved assessment of dietary intake Wolf, Wayne R.
1992
5 1 p. 2-9
8 p.
artikel
10 The effectiveness of pattern recognition, sugar, nonvolatile acid, and 13C/12C analyses for detecting adulteration in apple juice Pilando, Leticia S.
1992
5 1 p. 10-24
15 p.
artikel
11 The effect of freezing on mineral element content of vegetables Polo, M.V.
1992
5 1 p. 77-83
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland