Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgement of reviewers 2010 2011
24 8 p. 1177-1179
3 p.
artikel
2 Changes in content of coenzyme Q10 in beef muscle, beef liver and beef heart with cooking and in vitro digestion Ercan, Pinar
2011
24 8 p. 1136-1140
5 p.
artikel
3 Contents of issue 2011
24 8 p. i-
1 p.
artikel
4 Contents of issue continued 2011
24 8 p. ii-
1 p.
artikel
5 Editorial Board 2011
24 8 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Evaluation of the comprehensiveness and reliability of the chromium composition of foods in the literature Thor, Mayly Y.
2011
24 8 p. 1147-1152
6 p.
artikel
7 Evaluation of the Food And Nutrient Database for Dietary Studies for use with a mobile telephone food record Six, Bethany L.
2011
24 8 p. 1160-1167
8 p.
artikel
8 Fatty acid composition and degradation level of the oils used in canned fish as a function of the different types of fish Caponio, Francesco
2011
24 8 p. 1117-1122
6 p.
artikel
9 Minerals and trace elements in a collection of wheat landraces from the Canary Islands Rodríguez, Lía Hernández
2011
24 8 p. 1081-1090
10 p.
artikel
10 Note to authors 2011
24 8 p. II-
1 p.
artikel
11 Nutritional and morphological diversity of breadfruit (Artocarpus, Moraceae): Identification of elite cultivars for food security Jones, A. Maxwell P.
2011
24 8 p. 1091-1102
12 p.
artikel
12 Six Sigma scale as a quality criterion for aggregation of food property measures Castanheira, Isabel
2011
24 8 p. 1153-1159
7 p.
artikel
13 The nutrient content of five traditional South African dark green leafy vegetables—A preliminary study Schönfeldt, H.C.
2011
24 8 p. 1141-1146
6 p.
artikel
14 Ubiquinone contents in Korean fermented foods and average daily intakes Pyo, Young-Hee
2011
24 8 p. 1123-1129
7 p.
artikel
15 Using database values to determine food density Stumbo, Phyllis J.
2011
24 8 p. 1174-1176
3 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland