Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino acids and minerals in ancient remnants of fish sauce (garum) sampled in the “Garum Shop” of Pompeii, Italy Smriga, Miro
2010
23 5 p. 442-446
5 p.
artikel
2 Analysis and evaluation of voluntary folic acid fortification of breakfast cereals in the Spanish market Samaniego-Vaesken, Mª de Lourdes
2010
23 5 p. 419-423
5 p.
artikel
3 Analysis of nutrient composition and fatty acid profiles of Japanese sea bass Lateolabrax japonicus (Cuvier) reared in seawater and freshwater Xu, Janhe
2010
23 5 p. 401-405
5 p.
artikel
4 Application of static headspace gas chromatography for determination of acetaldehyde in beer Tian, Jiyuan
2010
23 5 p. 475-479
5 p.
artikel
5 Calendar 2010
23 5 p. III-
1 p.
artikel
6 Contents 2010
23 5 p. i-
1 p.
artikel
7 Contents 2010
23 5 p. iii-
1 p.
artikel
8 Database values for food-based dietary control of glycaemia Monro, John A.
2010
23 5 p. 406-410
5 p.
artikel
9 Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in aquatic products by HPLC-fluorescence Zhang, Hong
2010
23 5 p. 469-474
6 p.
artikel
10 Editorial Board 2010
23 5 p. CO2-
1 p.
artikel
11 Effect of cooking on the mineral contents and anti-nutritional factors in seven accessions of Colocasia esculenta (L.) Schott growing in South Africa Lewu, M.N.
2010
23 5 p. 389-393
5 p.
artikel
12 Food component profiles for fruit and vegetable subgroups Pennington, Jean A.T.
2010
23 5 p. 411-418
8 p.
artikel
13 Identification, quantification and availability of carotenoids and chlorophylls in fruit, herb and medicinal teas Loranty, Agnieszka
2010
23 5 p. 432-441
10 p.
artikel
14 Influence of corm provenance and environmental condition on yield and apocarotenoid profiles in saffron (Crocus sativus L.) Siracusa, Laura
2010
23 5 p. 394-400
7 p.
artikel
15 Influence of oenological practices on the formation of biogenic amines in quality red wines García-Marino, Matilde
2010
23 5 p. 455-462
8 p.
artikel
16 Keyword Index 2010
23 5 p. I-II
nvt p.
artikel
17 Mineral and nutritional analysis of Polish infant formulas Lesniewicz, Anna
2010
23 5 p. 424-431
8 p.
artikel
18 Note to Authors 2010
23 5 p. IV-
1 p.
artikel
19 Pigment profile of red wines cv. Tannat made with alternative winemaking techniques González-Neves, G.
2010
23 5 p. 447-454
8 p.
artikel
20 Polish wines: Characteristics of cool-climate wines Tarko, Tomasz
2010
23 5 p. 463-468
6 p.
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland