Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgement of reviewers 2006 2007
20 1 p. 71-72
2 p.
artikel
2 Analysis of volatile compounds from Malaysian durians (Durio zibethinus) using headspace SPME coupled to fast GC-MS Chin, S.T.
2007
20 1 p. 31-44
14 p.
artikel
3 Calendar 2007
20 1 p. I-
1 p.
artikel
4 Comparison of volatile components of Marchantia convoluta obtained by supercritical carbon dioxide extraction and petrol ether extraction Cao, Hui
2007
20 1 p. 45-51
7 p.
artikel
5 Contents of issue 2007
20 1 p. i-
1 p.
artikel
6 Determination of trace amounts of germanium in food and fruit by spectrophotometry with p-methybenzeneazosalicylflurone Zaijun, Li
2007
20 1 p. 1-6
6 p.
artikel
7 Fatty acid composition affected by kernel weight in almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb.] genetic resources Askin, M.A.
2007
20 1 p. 7-12
6 p.
artikel
8 German food composition database for dietary evaluations in children and adolescents Sichert-Hellert, Wolfgang
2007
20 1 p. 63-70
8 p.
artikel
9 Guide for authors 2007
20 1 p. II-VI
nvt p.
artikel
10 IFC-journal information 2007
20 1 p. CO2-
1 p.
artikel
11 Isoflavone content and β-glucosidase activity in soybean cultivars of different maturity groups Ribeiro, M.L.L.
2007
20 1 p. 19-24
6 p.
artikel
12 Optimization of extraction methods for determination of the raffinose family oligosaccharides in leguminous vine peas (Pisum sativum L.) and effects of blanching Ekvall, J.
2007
20 1 p. 13-18
6 p.
artikel
13 Selection of food table codes for foods prepared with fat and for mixed dishes: Impact on estimated nutrient intake Hjartåker, Anette
2007
20 1 p. 25-30
6 p.
artikel
14 Spectrofluorometric and high-performance liquid chromatographic determination of all-rac-α-tocopheryl acetate in virgin olive oil Cho, Il Kyu
2007
20 1 p. 57-62
6 p.
artikel
15 Volatile components of the leaves, fruits and seeds of wampee [Clausena lansium (Lour.) Skeels] Chokeprasert, Pratheung
2007
20 1 p. 52-56
5 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland