Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of Stage of Lactation on Nutrient Composition of Tswana Sheep and Goat's Milk Aganga, A.A.
2002
15 5 p. 533-543
11 p.
artikel
2 Isotachophoretic Determination of Sulphite in Mustard Kvasni c̆, Franti s̆
2002
15 5 p. 585-591
7 p.
artikel
3 Macronutrient, Mineral and Fatty Acid Composition of Canadian Arctic Traditional Food Kuhnlein, H.V.
2002
15 5 p. 545-566
22 p.
artikel
4 Microflora and Chemical Composition of Momoni, a Ghanaian Fermented Fish Condiment Sanni, A.I.
2002
15 5 p. 577-583
7 p.
artikel
5 Multi-element Analysis of Food by Microwave Digestion and Inductively Coupled Plasma-Atomic Emission Spectrometry Dolan, Scott P.
2002
15 5 p. 593-615
23 p.
artikel
6 Nutrient and Anti-nutrient Contents of Aspergillus niger -Fermented Cassava Products (Flour and Gari) Oboh, G.
2002
15 5 p. 617-622
6 p.
artikel
7 Organic Acids and Phenolic Compounds in Pomegranates (Punica granatum L.) Grown in Turkey Poyrazoğlu, Ender
2002
15 5 p. 567-575
9 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland