Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aroma Volatile Constituents of Brazilian Varieties of Mango Fruit Andrade, Eloisa Helena A.
2000
13 1 p. 27-33
7 p.
artikel
2 Composition and Sensory Attributes of Retail Cheddar Cheese with Different Fat Contents Fenelon, Mark A.
2000
13 1 p. 13-26
14 p.
artikel
3 Cyanogenic Content of Cassava Root of 179 Cultivars Grown in Indonesia Hidayat, A.
2000
13 1 p. 71-82
12 p.
artikel
4 Cyanogens in Cassava Flour and Roots and Urinary Thiocyanate Concentration in Mozambique Ernesto, Mario
2000
13 1 p. 1-12
12 p.
artikel
5 Determination of Organic Acids and Volatile Flavor Substances in Kefir during Fermentation Güzel-Seydim, Z.B.
2000
13 1 p. 35-43
9 p.
artikel
6 Evaluation of Various Extraction Methods of Encapsulated Oil from β -Cyclodextrin-Lemon Oil Complex Powder Padukka, Indra
2000
13 1 p. 59-70
12 p.
artikel
7 Nutrient and Chemical Composition of 13 Wild Plant Foods of Niger Cook, Julia A.
2000
13 1 p. 83-92
10 p.
artikel
8 Optimization of an Extraction Procedure for the Quantification of Vitamin E in Tomato and Broccoli using Response Surface Methodology Lee, Junsoo
2000
13 1 p. 45-57
13 p.
artikel
9 Study of the Ultraviolet Irradiation of Resveratrol and Wine Roggero, Jean-Pierre
2000
13 1 p. 93-97
5 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland