Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Aroma Volatile Constituents of Brazilian Varieties of Mango Fruit
Andrade, Eloisa Helena A.
2000
13
1
p. 27-33
7 p.
artikel
2
Composition and Sensory Attributes of Retail Cheddar Cheese with Different Fat Contents
Fenelon, Mark A.
2000
13
1
p. 13-26
14 p.
artikel
3
Cyanogenic Content of Cassava Root of 179 Cultivars Grown in Indonesia
Hidayat, A.
2000
13
1
p. 71-82
12 p.
artikel
4
Cyanogens in Cassava Flour and Roots and Urinary Thiocyanate Concentration in Mozambique
Ernesto, Mario
2000
13
1
p. 1-12
12 p.
artikel
5
Determination of Organic Acids and Volatile Flavor Substances in Kefir during Fermentation
Güzel-Seydim, Z.B.
2000
13
1
p. 35-43
9 p.
artikel
6
Evaluation of Various Extraction Methods of Encapsulated Oil from β -Cyclodextrin-Lemon Oil Complex Powder
Padukka, Indra
2000
13
1
p. 59-70
12 p.
artikel
7
Nutrient and Chemical Composition of 13 Wild Plant Foods of Niger
Cook, Julia A.
2000
13
1
p. 83-92
10 p.
artikel
8
Optimization of an Extraction Procedure for the Quantification of Vitamin E in Tomato and Broccoli using Response Surface Methodology
Lee, Junsoo
2000
13
1
p. 45-57
13 p.
artikel
9
Study of the Ultraviolet Irradiation of Resveratrol and Wine
Roggero, Jean-Pierre
2000
13
1
p. 93-97
5 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland