Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Nationwide Audit of the Composition of Pork and Chicken Cuts at Retail Buege, D.R.
1998
11 3 p. 249-261
13 p.
artikel
2 Dietary Fat Profiles of Composite Dishes of the Arabian Gulf Country of Kuwait Sawaya, Wajih N.
1998
11 3 p. 200-211
12 p.
artikel
3 Effect of Fermentation, Aging, and Agingsur Lieon Total and Phenol-Free Riesling (Vitis viniferaL.) Glycosides Zoecklein, B.W.
1998
11 3 p. 240-248
9 p.
artikel
4 Food Trade and Food Composition Burlingame, Barbara
1998
11 3 p. 199-
1 p.
artikel
5 Nutrient Composition of Bison Fed Concentrate Diets Marchello, M.J.
1998
11 3 p. 231-239
9 p.
artikel
6 Nutrient Content of Five Commonly Consumed Jamaican Foods Samuda, Pauline M.
1998
11 3 p. 262-273
12 p.
artikel
7 Nutrient Content of Two Indigenous Plant Foods of the Western Sahel:Balanites aegyptiacaandMaerua crassifolia Cook, Julia A.
1998
11 3 p. 221-230
10 p.
artikel
8 Recovery of Retinol in Soft-Drink Beverages Made with Fortified Unrefined and Refined Sugar: Implications for National Fortification Programs Dary, O.
1998
11 3 p. 212-220
9 p.
artikel
9 Simple Methods for the Extraction and Identification of Amine Malodurs from Spoiled Foodstuffs Jones, P.R.H.
1998
11 3 p. 274-279
6 p.
artikel
10 Third International Food Data Base Conference 1998
11 3 p. 280-
1 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland