Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ANNOUNCEMENT 1997
10 2 p. 174-
1 p.
artikel
2 Application of the Freshness Quality Index (K Value) for Fresh Fish to Canned Sardines from Northwestern Mexico Vázquez-Ortiz, F.A.
1997
10 2 p. 158-165
8 p.
artikel
3 BOOKS RECEIVED 1997
10 2 p. 173-
1 p.
artikel
4 Determination of Chemical Composition of Carob (Ceratonia siliqua): Protein, Fat, Carbohydrates, and Tannins Avallone, R.
1997
10 2 p. 166-172
7 p.
artikel
5 Editorial: What Are the Variances of Food Composition Data? Stewart, Kent K.
1997
10 2 p. 89-
1 p.
artikel
6 Glutathione and Cyst(e)ine Profiles of Vegetables Using High Performance Liquid Chromatography with Dual Electrochemical Detection Mills, B.J.
1997
10 2 p. 90-101
12 p.
artikel
7 Nutritional Value of Edible Insects from the State of Oaxaca, Mexico Ramos-Elorduy, Julieta
1997
10 2 p. 142-157
16 p.
artikel
8 Procedures for Estimating Nutrient Values for Food Composition Databases Schakel, Sally F.
1997
10 2 p. 102-114
13 p.
artikel
9 The Fatty Acid and Sterol Content of Food Composites of Middle-Aged Men in Seven Countries de Vries, Jeanne H.M.
1997
10 2 p. 115-141
27 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland