Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Comparative Analysis of Free, Bound and Total Lipid Content on Spelt and Winter Wheat Wholemeal Ruibal-Mendieta, Nike L.
2002
35 3 p. 337-342
6 p.
artikel
2 Arabinoxylans and Endoxylanases in Wheat Flour Bread-making Courtin, C.M.
2002
35 3 p. 225-243
19 p.
artikel
3 Biochemical Characterisation of a Novel Polymeric Protein Subunit from Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Gianibelli, M.C.
2002
35 3 p. 265-276
12 p.
artikel
4 Foaming and Emulsifying Properties of Fractions of Gluten Peptides Obtained by Limited Enzymatic Hydrolysis and Ultrafiltration Popineau, Yves
2002
35 3 p. 327-335
9 p.
artikel
5 Functional Properties of Wheat Gliadins. I. Effects on Mixing Characteristics and Bread Making Quality Khatkar, B.S.
2002
35 3 p. 299-306
8 p.
artikel
6 Functional Properties of Wheat Gliadins. II. Effects on Dynamic Rheological Properties of Wheat Gluten Khatkar, B.S.
2002
35 3 p. 307-313
7 p.
artikel
7 Polymorphism of Low M r Glutenin Subunits in Triticum tauschii Gianibelli, M.C.
2002
35 3 p. 277-286
10 p.
artikel
8 Single Kernel Wheat Hardness and Fracture Properties in Relation to Density and the Modelling of Fracture in Wheat Endosperm Dobraszczyk, B.J.
2002
35 3 p. 245-263
19 p.
artikel
9 Structural Characterisation of Water-extractable and Water-unextractable Arabinoxylans in Wheat Bran Maes, C.
2002
35 3 p. 315-326
12 p.
artikel
10 The Null-4A Allele at the Waxy Locus in Durum Wheat affects Pasta Cooking Quality Sharma, R.
2002
35 3 p. 287-297
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland