include_once 'Zend/View/Helper/HeadMeta.php'; include_once 'Zend/View/Helper/HeadScript.php'; include_once 'Zend/View/Helper/HeadStyle.php'; include_once 'Zend/View/Helper/Translate.php'; include_once 'Zend/View/Helper/Url.php'; include_once 'Zend/View/Helper/Layout.php'; include_once 'Zend/Controller/Action/Helper/ViewRenderer.php'; include_once 'Zend/Filter/Word/CamelCaseToDash.php'; include_once 'Zend/Filter/StringToLower.php'; include_once 'Zend/View/Helper/Placeholder.php'; include_once 'Zend/View/Helper/HeadTitle.php'; include_once 'Zend/View/Helper/HeadLink.php'; IBL Tool - Digitale Bibliotheek
  Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Study of how Size Distribution of Gluten Proteins, Surface Properties of Gluten and Dough Mixing Properties Relate to Baking Properties of Wheat Flours Tronsmo, K.M.
2002
35 2 p. 201-214
14 p.
artikel
2 Changes in Textural, Pasting and Thermal Properties of Wheat Buns and Tortillas During Storage Seetharaman, K.
2002
35 2 p. 215-223
9 p.
artikel
3 Effect of Grain Structure and Cooking on Sorghum and Maize in vitro Protein Digestibility Duodu, K.G.
2002
35 2 p. 161-174
14 p.
artikel
4 Effect of 1R(1A), 1R(1B) and 1R(1D) Substitution on Technological Value of Bread Wheat Amiour, N.
2002
35 2 p. 149-160
12 p.
artikel
5 Heat Shock of Wheat During Grain Filling: Proteins Associated with Heat-tolerance Skylas, D.J.
2002
35 2 p. 175-188
14 p.
artikel
6 PCR Amplification of the Hypervariable Region of Wheat Triticin Genes Shailaja, K.
2002
35 2 p. 129-134
6 p.
artikel
7 Scanning Electron Microscopic Study of Dough and Chapati from Gluten-reconstituted Good and Poor Quality Flour Srivastava, Alok K.
2002
35 2 p. 119-128
10 p.
artikel
8 Simple ELISA Detection of a New Polymorphic Ha Locus Encoded Protein Partridge, M.A.K.
2002
35 2 p. 189-200
12 p.
artikel
9 Studying Frozen Dough Structure Using Low-Temperature Scanning Electron Microscopy Zounis, S.
2002
35 2 p. 135-147
13 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland