Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibodies to N-terminal Peptides of Low M rSubunits of Wheat Glutenin. I. Characterisation of the Antibody Response Sissons, M.J
1999
30 3 p. 267-281
15 p.
artikel
2 Antibodies to N-terminal Peptides of Low M rSubunits of Wheat Glutenin. II. Detection of Subunits Encoded by Different Loci Sissons, M.J
1999
30 3 p. 283-301
19 p.
artikel
3 Comparative Studies of High M rSubunits of Rye and Wheat. II. Partial Amino Acid Sequences Kipp, B.
1999
30 3 p. 303-313
11 p.
artikel
4 Contents and Index, Vol. 30 1999
30 3 p. i-vi
nvt p.
artikel
5 Effects of Popping on the Endosperm Cell Walls of Sorghum and Maize Parker, M.L.
1999
30 3 p. 209-216
8 p.
artikel
6 Important Sensory Attributes Affecting Consumer Acceptance of Sorghum Porridge in West Africa as Related to Quality Tests Aboubacar, A
1999
30 3 p. 217-225
9 p.
artikel
7 Lipids in Wheat Flour Streams Prabhasankar, P.
1999
30 3 p. 315-322
8 p.
artikel
8 LTP is not a Cysteine Endoprotease Inhibitor in Barley Grains Davy, A.
1999
30 3 p. 237-244
8 p.
artikel
9 Occurrence and Stabilities of Oat Trypsin and Chymotrypsin Inhibitors Mikola, M.
1999
30 3 p. 227-235
9 p.
artikel
10 Purification and Characterisation of Ascorbate Oxidase from Flour and Immature Wheat Kernels Every, D.
1999
30 3 p. 245-254
10 p.
artikel
11 The Biochemical Basis and Implications of Grain Strength in Sorghum and Maize Chandrashekar, A.
1999
30 3 p. 193-207
15 p.
artikel
12 The Role of Gluten Proteins in the Baking of Arabic Bread Toufeili, I.
1999
30 3 p. 255-265
11 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland