Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An enzymic method for analysis of total mixed-linkage β-glucans in cereal grains Åman, P.
1985
3 3 p. 231-237
7 p.
artikel
2 Effect of endogenous barley α-amylase inhibitor on hydrolysis of starch under various conditions Weselake, Randall J.
1985
3 3 p. 249-259
11 p.
artikel
3 Evaluation of commercial cracker flours by test baking and study of changes occurring during sponge fermentation Doescher, Linda C.
1985
3 3 p. 261-270
10 p.
artikel
4 Fermentation of dietary fibre in the intestinal tract of rats — a comparison of flours with different extraction rates from six cereals Nyman, Margareta
1985
3 3 p. 207-219
13 p.
artikel
5 Physical properties of amylose-monoglyceride complexes Eliasson, A.-C.
1985
3 3 p. 239-248
10 p.
artikel
6 Starch availability in vitro and in vivo after flaking, steam-cooking and popping of wheat Holm, J.
1985
3 3 p. 193-206
14 p.
artikel
7 Studies of the methodology for fractionation and reconstitution of wheat flours Macritchie, F.
1985
3 3 p. 221-230
10 p.
artikel
8 The botanical composition of rye and rye milling fractions determined by fluorescence spectrometry and amino acid composition Kissmeyer-Nielsen, A.
1985
3 3 p. 181-192
12 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland