Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An enzymic method for analysis of total mixed-linkage β-glucans in cereal grains
Åman, P.
1985
3
3
p. 231-237
7 p.
artikel
2
Effect of endogenous barley α-amylase inhibitor on hydrolysis of starch under various conditions
Weselake, Randall J.
1985
3
3
p. 249-259
11 p.
artikel
3
Evaluation of commercial cracker flours by test baking and study of changes occurring during sponge fermentation
Doescher, Linda C.
1985
3
3
p. 261-270
10 p.
artikel
4
Fermentation of dietary fibre in the intestinal tract of rats — a comparison of flours with different extraction rates from six cereals
Nyman, Margareta
1985
3
3
p. 207-219
13 p.
artikel
5
Physical properties of amylose-monoglyceride complexes
Eliasson, A.-C.
1985
3
3
p. 239-248
10 p.
artikel
6
Starch availability in vitro and in vivo after flaking, steam-cooking and popping of wheat
Holm, J.
1985
3
3
p. 193-206
14 p.
artikel
7
Studies of the methodology for fractionation and reconstitution of wheat flours
Macritchie, F.
1985
3
3
p. 221-230
10 p.
artikel
8
The botanical composition of rye and rye milling fractions determined by fluorescence spectrometry and amino acid composition
Kissmeyer-Nielsen, A.
1985
3
3
p. 181-192
12 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland