Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A model for the molecular structure of the glutenins from wheat flour Graveland, A.
1985
3 1 p. 1-16
16 p.
artikel
2 α-amylase isoenzymes of germinated barley Briggs, D.E.
1985
3 1 p. 67-72
6 p.
artikel
3 Biochemical properties of some high molecular weight subunits of wheat glutenin Moonen, Johannes H.E.
1985
3 1 p. 17-27
11 p.
artikel
4 Editorial Board 1985
3 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of rice hemicellulose and microcrystalline α-cellulose on selected minerals in the blood and feces of rats Mod, R.R.
1985
3 1 p. 87-93
7 p.
artikel
6 First European Congress of Food Science and Technology 1985
3 1 p. 95-
1 p.
artikel
7 Fluorimetric assay of lipase in rice bran, and its application to determination of conditions for rice bran stabilization Saunders, R.M.
1985
3 1 p. 79-86
8 p.
artikel
8 Fractionation of acetic acid-soluble proteins from wheat gluten by hydrophobic interaction chromatography: Evidence for different behaviour of gliadin and glutenin proteins Popineau, Y.
1985
3 1 p. 29-38
10 p.
artikel
9 Genotype and the production of α-amylase in barley grains germinated in the presence and absence of gibberellic acid Raynes, J.G.
1985
3 1 p. 55-65
11 p.
artikel
10 Relationship of instrumental assessment of spaghetti cooking quality to the type and the amount of material rinsed from cooked spaghetti Dexter, J.E.
1985
3 1 p. 39-53
15 p.
artikel
11 The variation in chemical composition of Swedish barleys Åman, Per
1985
3 1 p. 73-77
5 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland