Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Composition and Microstructure of Waxy, Normal and High Amylose Barley Samples Oscarsson, M.
1997
26 2 p. 259-264
6 p.
artikel
2 Construction of Baker's Yeast Strains that Secrete Different Xylanolytic Enzymes and their use in Bread Making Monfort, A.
1997
26 2 p. 195-199
5 p.
artikel
3 Heat-induced Changes in Sodium Dodecyl Sulphate-sedimentation Volume and Functionality of Vital Wheat Gluten Veraverbeke, W.S.
1997
26 2 p. 177-181
5 p.
artikel
4 Influence of the Hulless, Waxy Starch and Short-awn Genes on the Composition of Barleys Xue, Q.
1997
26 2 p. 251-257
7 p.
artikel
5 Measurement of Beta -amylase in Malting Barley ( Hordeum vulgare L.). I. Development of a Quantitative ELISA for Beta -amylase Evans, D.E.
1997
26 2 p. 229-239
11 p.
artikel
6 Measurement of Beta -amylase in Malting Barley ( Hordeum vulgare L.). II. The Effect of Germination and Kilning Evans, D.E.
1997
26 2 p. 241-250
10 p.
artikel
7 On the Presence and Activities of Proteolytic Enzymes in Vital Wheat Gluten Bleukx, W.
1997
26 2 p. 183-193
11 p.
artikel
8 Precursor and Effector Dependency of Lipid Synthesis in Amyloplasts Isolated from Developing Maize and Wheat Endosperm Möhlmann, T.
1997
26 2 p. 161-167
7 p.
artikel
9 Simultaneous Spectrophotometric Determination of Amylose and Amylopectin in Starch from Maize Kernel by Multi-wavelength Analysis Séne, M.
1997
26 2 p. 211-221
11 p.
artikel
10 Spectroscopic Characterisation of the Lipid-binding Properties of Wheat Puroindolines Kooijman, M.
1997
26 2 p. 145-159
15 p.
artikel
11 The Location of Disulphide Bonds in Monomeric y-type Gliadins Muller, S.
1997
26 2 p. 169-176
8 p.
artikel
12 The Role of Maltodextrins in the Staling of Bread Gerrard, J.A.
1997
26 2 p. 201-209
9 p.
artikel
13 Variants of Trypsin Inhibitors in Cultivated and Wild Barley and Analysis of Their Antitrypsin Activity Ladogina, M.P.
1997
26 2 p. 265-270
6 p.
artikel
14 X-ray Diffraction Studies on Extruded Maize Grits Cairns, P.
1997
26 2 p. 223-227
5 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland