Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biochemical Basis of Kernel Milling Characteristics and Endosperm Vitreousness of Maize Mestres, C.
1996
24 3 p. 283-290
8 p.
artikel
2 Evidence for the Non-Glycoprotein Nature of High Molecular Weight Glutenin Subunits of Wheat Roels, S.P.
1996
24 3 p. 227-239
13 p.
artikel
3 In Vitro Digestion of Wheat Microstructure with Xylanase and Cellulase from Trichoderma reesei Tervilä-Wilo, A.
1996
24 3 p. 215-225
11 p.
artikel
4 Isolation and Characterisation of Single Chain Amylose Roger, P.
1996
24 3 p. 247-262
16 p.
artikel
5 Salt-Induced Disaggregation/Solubilization of Gliadin and Glutenin Proteins in Water Fu, B.X.
1996
24 3 p. 241-246
6 p.
artikel
6 Soaking of Maize Determines the Quality of Aflata for Kenkey Production Nche, P.F.
1996
24 3 p. 291-297
7 p.
artikel
7 Strain Hardening Properties and Extensibility of Flour and Gluten Doughs in Relation to Breadmaking Performance Kokelaar, J.J.
1996
24 3 p. 199-214
16 p.
artikel
8 The Role of Fat in the Stabilisation of Gas Cells in Bread Dough Brooker, B.E.
1996
24 3 p. 187-198
12 p.
artikel
9 Variation in Oat Groats Due to Variety, Storage and Heat Treatment. II: Sensory Quality Molteberg, E.L.
1996
24 3 p. 273-282
10 p.
artikel
10 Variation in Oat Groats Due to Variety, Storage and Heat Treatment. I: Phenolic Compounds Dimberg, L.H.
1996
24 3 p. 263-272
10 p.
artikel
11 Volume contents and author index 1996
24 3 p. i-xvi
nvt p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland