Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterisation of polyclonal and monoclonal anti-peptide antibodies specific for some lowM rsubunits of wheat glutenin and their use in the detection of allelic variants atGlu-3loci Denery-Papini, S.
1995
22 3 p. 225-235
11 p.
artikel
2 Control of Gene Expression for the Genetic Engineering of Cereal Quality McKinnon, G.E.
1995
22 3 p. 203-210
8 p.
artikel
3 Determination of (1→3),(1→4)-β-D-Glucanase Activity by a Calcofluor-Flow Injection Analysis Method Navarro, A.
1995
22 3 p. 275-284
10 p.
artikel
4 Effect of Untreated, Roasted and Germinated Black Gram (Phaseolus mungo) Flours on the Physico-chemical and Biscuit (Cookie) Making Characteristics of Soft Wheat Flour Patel, M.M.
1995
22 3 p. 285-291
7 p.
artikel
5 Effects on Grain and Malting Quality of Genes Altering Barley Starch Composition Swanston, J.S.
1995
22 3 p. 265-273
9 p.
artikel
6 Heat Coagulation of Wheat Flour Albumins and Globulins, their Structure and Temperature Fractionation Shomer, I.
1995
22 3 p. 237-249
13 p.
artikel
7 Pasting Profiles and Solubility of Native and Cross-Linked Corn Starch inDimethylsulfoxide-Water Mixtures Cooreman, F.L.
1995
22 3 p. 251-257
7 p.
artikel
8 RP–HPLC and Capillary Electrophoresis of Subunits from Glutenin Isolated by SDS and Osborne Fractionation Weegels, P.L.
1995
22 3 p. 211-224
14 p.
artikel
9 Variability in grain extract viscosity and water-soluble arabinoxylan content in wheat Saulnier, L.
1995
22 3 p. 259-264
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland