Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An SDS-FY Test to Evaluate Quality of Wheat for Oriental Noodles Baik, B.-K.
1994
20 2 p. 191-201
11 p.
artikel
2 Combined Acid Deamidation and Enzymic Hydrolysis for Improvement of the functional Properties of Wheat Gluten Mimouni, B.
1994
20 2 p. 153-165
13 p.
artikel
3 Evaluation of Flour Particle Size Distribution by Laser Diffraction, Sieve Analysis and Near-infrared Reflectance Spectroscopy Hareland, G.A.
1994
20 2 p. 183-190
8 p.
artikel
4 Interfacial Properties of the Aqueous Phases of Wheat Flour Doughs Sahi, S.S.
1994
20 2 p. 119-127
9 p.
artikel
5 Isolation and Characterization of Multiple Forms of Friabilin Morris, C.F.
1994
20 2 p. 167-174
8 p.
artikel
6 Isolation, Characterisation by Mass Spectrometry and Partial Amino Acid Sequencing of Avenins Egorov, T.A.
1994
20 2 p. 107-117
11 p.
artikel
7 Predictive Modelling of the Bread-making Performance and Dough Properties of Wheat Andersson, Roger
1994
20 2 p. 129-138
10 p.
artikel
8 Properties of Damaged Starch Granules. V. Composition and Swelling of Fractions of Wheat Starch in Water at Various Temperatures Tester, R.F.
1994
20 2 p. 175-181
7 p.
artikel
9 The Effects of Protein Content and Starch Damage on the Physical Dough Properties and Bread-making Quality of Canadian Durum Wheat Dexter, J.E.
1994
20 2 p. 139-151
13 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland