Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amylose complexing capacities of cis- and trans-unsaturated monoglycerides in relation to their functionality in bread Riisom, T.
1984
2 2 p. 105-118
14 p.
artikel
2 Announcement 1984
2 2 p. 135-
1 p.
artikel
3 Effects of processing on availability of starch for digestion in vitro and in vivo; I Extrusion cooking of wheat flours and starch Björck, I.
1984
2 2 p. 91-103
13 p.
artikel
4 Isolation and characterisation of (3-methoxy-4-hydroxyphenyl)-β-cellotrioside from wheat flour; a substance involved in the reduction of disulphide-linked glutenin aggregates Graveland, A.
1984
2 2 p. 65-72
8 p.
artikel
5 The association between γ-gliadin 45 and gluten strength in durum wheat varieties: A direct causal effect or the result of genetic linkage? Payne, Peter I.
1984
2 2 p. 73-81
9 p.
artikel
6 The effects of kernel size in plump and shrunken kernels, and of sprouting, on kernel hardness in wheat Pomeranz, Y.
1984
2 2 p. 119-126
8 p.
artikel
7 The proportions and chemical compositions of hand-dissected anatomical parts of pearl millet Abdelrahman, A.
1984
2 2 p. 127-133
7 p.
artikel
8 Variation in size distribution of starch granules from wheat grain Dengate, Howard
1984
2 2 p. 83-90
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland