Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Amylose complexing capacities of cis- and trans-unsaturated monoglycerides in relation to their functionality in bread
Riisom, T.
1984
2
2
p. 105-118
14 p.
artikel
2
Announcement
1984
2
2
p. 135-
1 p.
artikel
3
Effects of processing on availability of starch for digestion in vitro and in vivo; I Extrusion cooking of wheat flours and starch
Björck, I.
1984
2
2
p. 91-103
13 p.
artikel
4
Isolation and characterisation of (3-methoxy-4-hydroxyphenyl)-β-cellotrioside from wheat flour; a substance involved in the reduction of disulphide-linked glutenin aggregates
Graveland, A.
1984
2
2
p. 65-72
8 p.
artikel
5
The association between γ-gliadin 45 and gluten strength in durum wheat varieties: A direct causal effect or the result of genetic linkage?
Payne, Peter I.
1984
2
2
p. 73-81
9 p.
artikel
6
The effects of kernel size in plump and shrunken kernels, and of sprouting, on kernel hardness in wheat
Pomeranz, Y.
1984
2
2
p. 119-126
8 p.
artikel
7
The proportions and chemical compositions of hand-dissected anatomical parts of pearl millet
Abdelrahman, A.
1984
2
2
p. 127-133
7 p.
artikel
8
Variation in size distribution of starch granules from wheat grain
Dengate, Howard
1984
2
2
p. 83-90
8 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland