Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterisation of Gluten Subfractions by SE-HPLC and Dynamic Rheological Analysis in Shear Cornec, M.
1994
19 2 p. 131-139
9 p.
artikel
2 Dynamic Interfacial Behaviour of Gliadin—Diacylgalactosylglycerol (MGDG) Films: Possible Implications for Gas-cell Stability in Wheat Flour Doughs Paternotte, T.A.
1994
19 2 p. 123-129
7 p.
artikel
3 ESR Studies of Gluten-Lipid Systems Hargreaves, J.
1994
19 2 p. 107-113
7 p.
artikel
4 Extraction and Partial Characterisation of β-glucan from the Endosperms of two Barley Cultivars Saulnier, Luc
1994
19 2 p. 171-178
8 p.
artikel
5 Fluorescence Studies of Two γ-Gliadin Fractions from Bread Wheat Yeboah, N.A.
1994
19 2 p. 141-148
8 p.
artikel
6 Fractionation of Different Types of Barley by Roller Milling and Sieving Sundberg, B.
1994
19 2 p. 179-184
6 p.
artikel
7 1H and 2H NMR Relaxation Studies of a High M r Subunit of Wheat Glutenin and Comparison with Elastin Belton, P.S.
1994
19 2 p. 115-121
7 p.
artikel
8 Hydrolysis of Barley Starch Granules by α-Glucosidases from Malt Sissons, M.J.
1994
19 2 p. 161-169
9 p.
artikel
9 Identification of Cereals using the Polymerase Chain Reaction Ko, H.L.
1994
19 2 p. 101-106
6 p.
artikel
10 Influence of Wheat Flour Type on the Production of Flavour Compounds in Wheat Sourdoughs Hansen, Å
1994
19 2 p. 185-190
6 p.
artikel
11 Quantification of Variation in Tyrosinase Activity Among Durum and Common Wheat Cultivars Bernier, A.-M.
1994
19 2 p. 157-159
3 p.
artikel
12 Quantitative Determination of Gliadin Subgroups from Different Wheat Cultivars Wieser, H.
1994
19 2 p. 149-155
7 p.
artikel
13 The Effect of Cowpea Supplementation on the Quality of Kenkey, a Traditional Ghanaian Fermented Maize Food Nche, P.F.
1994
19 2 p. 191-197
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland