Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An investigation into the storage stability of agidi, a Nigerian fermented maize gel Adeyemi, I.A.
1989
10 3 p. 239-246
8 p.
artikel
2 Author index 1989
10 3 p. 255-256
2 p.
artikel
3 Effect of meal composition and phytate content on zinc absorption in humans from an extruded bran product Kivistö, Barbro
1989
10 3 p. 189-197
9 p.
artikel
4 Effect of rye chromosome arm 2RS on flour proteins and physical dough properties in bread wheat Gupta, R.B.
1989
10 3 p. 169-173
5 p.
artikel
5 Effects of growth conditions on grain molding and phenols in sorghum caryopsis Waniska, R.D.
1989
10 3 p. 217-225
9 p.
artikel
6 Effects of variety and environment on dietary fibre content of winter rye in Finland Plaami, Sirkka
1989
10 3 p. 209-215
7 p.
artikel
7 Fermentation of Idli: Effects of changes in raw material and physico-chemical conditions Soni, Sanjeev K.
1989
10 3 p. 227-238
12 p.
artikel
8 Pentosan and β-glucan content of finnish winter rye varieties as compared with rye of six other countries Saastamoinen, Marketta
1989
10 3 p. 199-207
9 p.
artikel
9 Size exclusion HPLC characterisation of gluten protein fractions varying in breadmaking potential Lundh, G.
1989
10 3 p. 247-253
7 p.
artikel
10 Wheat grain colour analysis by digital image processing II. Wheat class discrimination Neuman, M.R.
1989
10 3 p. 183-188
6 p.
artikel
11 Wheat grain colour analysis by digital image processing I. Methodology Neuman, M.R.
1989
10 3 p. 175-182
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland