Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A hazard analysis critical control point approach (HACCP) to ensure the microbiological safety of sous vide processed meat/pasta product
Smith, J.P.
1990
7
3
p. 177-198
22 p.
artikel
2
A mathematical approach toward defining and calculating the duration of the lag phase
Buchanan, Robert L.
1990
7
3
p. 237-240
4 p.
artikel
3
Announcements
1990
7
3
p. 249-
1 p.
artikel
4
Characteristics of micrococci and staphylococci isolated from semi-preserved meat products
del Carmen de la Rosa, Maria
1990
7
3
p. 207-215
9 p.
artikel
5
Development of alcoholic fermentation in non-sterile musts from ‘Pedro Ximenez’ grapes inoculated with pure cultures of selected yeasts
Martinez, J.
1990
7
3
p. 217-225
9 p.
artikel
6
Effect of invertase activity on the leavening ability of yeast in sweet dough
Oda, Y.
1990
7
3
p. 241-248
8 p.
artikel
7
Immunological detection ofBotrytis andMonascus species in food
Cousin, M.A.
1990
7
3
p. 227-235
9 p.
artikel
8
Seasonal variation, characteristics and enterotoxin production by staphylococcal isolates from fermented milk products
Umoh, V.J.
1990
7
3
p. 167-175
9 p.
artikel
9
Studies on environmental and nutritional factors on production of antifungal substance byLactobacillus acidophilus R.
Batish, V.K.
1990
7
3
p. 199-206
8 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland