Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A hazard analysis critical control point approach (HACCP) to ensure the microbiological safety of sous vide processed meat/pasta product Smith, J.P.
1990
7 3 p. 177-198
22 p.
artikel
2 A mathematical approach toward defining and calculating the duration of the lag phase Buchanan, Robert L.
1990
7 3 p. 237-240
4 p.
artikel
3 Announcements 1990
7 3 p. 249-
1 p.
artikel
4 Characteristics of micrococci and staphylococci isolated from semi-preserved meat products del Carmen de la Rosa, Maria
1990
7 3 p. 207-215
9 p.
artikel
5 Development of alcoholic fermentation in non-sterile musts from ‘Pedro Ximenez’ grapes inoculated with pure cultures of selected yeasts Martinez, J.
1990
7 3 p. 217-225
9 p.
artikel
6 Effect of invertase activity on the leavening ability of yeast in sweet dough Oda, Y.
1990
7 3 p. 241-248
8 p.
artikel
7 Immunological detection ofBotrytis andMonascus species in food Cousin, M.A.
1990
7 3 p. 227-235
9 p.
artikel
8 Seasonal variation, characteristics and enterotoxin production by staphylococcal isolates from fermented milk products Umoh, V.J.
1990
7 3 p. 167-175
9 p.
artikel
9 Studies on environmental and nutritional factors on production of antifungal substance byLactobacillus acidophilus R. Batish, V.K.
1990
7 3 p. 199-206
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland