Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of the Schoolfield (non-linear Arrhenius) model and the Square Root model for predicting bacterial growth in foods Adair, C.
1989
6 1 p. 7-18
12 p.
artikel
2 Editorial Board 1989
6 1 p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of acidification on the microbiological composition and performance of tempe starter Tünçel, G.
1989
6 1 p. 37-43
7 p.
artikel
4 Effects of lactic acid bacteria on the properties of sour dough bread Lönner, C.
1989
6 1 p. 19-35
17 p.
artikel
5 Listeria deserves a fair trial Cox, Lynton
1989
6 1 p. 63-67
5 p.
artikel
6 Listeria spp. in food processing, non-food and domestic environments Cox, L.J.
1989
6 1 p. 49-61
13 p.
artikel
7 Modified single radial immunodiffusion method for screening staphylococcal isolates for enterotoxin Sokari, T.G.
1989
6 1 p. 45-48
4 p.
artikel
8 The effects of high sodium chloride in the growth medium on the content of the essential amino acids in the intracellular pool in Baker's yeast during aerobic fermentation of glucose Malaney, George W.
1989
6 1 p. 1-6
6 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland