Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Factors affecting the occurrence of Bacillus cereus in liquid whole egg Wood, Suzanne L
1988
5 2 p. 103-107
5 p.
artikel
2 Heterologous expression and stability of the Escherichia coli β-galactosidase gene in Streptococcus lactis by translation fusion Kim, Sung G
1988
5 2 p. 59-73
15 p.
artikel
3 Quantitative retrieval of bacterial spores from oils Ababouch, L
1988
5 2 p. 97-102
6 p.
artikel
4 Solute tolerance and membrane lipid composition in some halotolerant food-spoilage bacteria Bygraves, J.A
1988
5 2 p. 109-116
8 p.
artikel
5 The effect of extended low-temperature storage of raw milk on the quality of pasteurized and UHT milk Griffiths, M.W
1988
5 2 p. 75-87
13 p.
artikel
6 The quality of skim-milk powder produced from raw milk stored at 2°C Griffiths, M.W
1988
5 2 p. 89-96
8 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland