Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biodiversity and identification of sourdough lactic acid bacteria De Vuyst, Luc
2007
24 2 p. 120-127
8 p.
artikel
2 Bran fermentation as a means to enhance technological properties and bioactivity of rye Katina, K.
2007
24 2 p. 175-186
12 p.
artikel
3 Calendar 2007
24 2 p. I-
1 p.
artikel
4 Carbohydrate, peptide and lipid metabolism of lactic acid bacteria in sourdough Gänzle, Michael G.
2007
24 2 p. 128-138
11 p.
artikel
5 Chemistry of gluten proteins Wieser, Herbert
2007
24 2 p. 115-119
5 p.
artikel
6 Emerging fermentation technologies: Development of novel sourdoughs Lacaze, G.
2007
24 2 p. 155-160
6 p.
artikel
7 Generation of aroma compounds in sourdough: Effects of stress exposure and lactobacilli–yeasts interactions Guerzoni, M.E.
2007
24 2 p. 139-148
10 p.
artikel
8 Impact of sourdough on the texture of bread Arendt, Elke K.
2007
24 2 p. 165-174
10 p.
artikel
9 Liquid sourdough fermentation: Industrial application perspectives Carnevali, P.
2007
24 2 p. 150-154
5 p.
artikel
10 LIST OF SPONSORS 2007
24 2 p. 114-
1 p.
artikel
11 Sourdough applications for bread production: Industrial perspectives Gobbetti, Marco
2007
24 2 p. 149-
1 p.
artikel
12 Sourdough lactobacilli and celiac disease Gobbetti, Marco
2007
24 2 p. 187-196
10 p.
artikel
13 Sourdough products for convenient use in baking Brandt, Markus J.
2007
24 2 p. 161-164
4 p.
artikel
14 Third International Symposium on Sourdough: From Tradition to Innovation Gobbetti, Marco
2007
24 2 p. 113-
1 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland