Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             23 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A model for adaptation to a new food pattern: the case of immigrants Kockturk-Runefors, Tahire
1991
16 2 p. 163-
1 p.
artikel
2 Appetite letters 1991
16 2 p. 168-
1 p.
artikel
3 Change and stability in nordic eating habits Ilmonen, Kaj
1991
16 2 p. 162-
1 p.
artikel
4 Enhancement of phenylpropanolamine anorexia by proglumide in rats Wellman, Paul J.
1991
16 2 p. 121-127
7 p.
artikel
5 Family resemblance in food and other domains: The family paradox and the role of parental congruence Rozin, Paul
1991
16 2 p. 93-102
10 p.
artikel
6 Food acceptability Rolls, Barbara J.
1991
16 2 p. 165-166
2 p.
artikel
7 Food and meal patterns in Gotland—A study of cultural change and continuity Genrup, Kurt
1991
16 2 p. 164-
1 p.
artikel
8 Food, class and gender Ekström, Marianne
1991
16 2 p. 162-
1 p.
artikel
9 Food, fashion and gender—the sexuality of visuality Poulsen, Karen Klitgaard
1991
16 2 p. 161-162
2 p.
artikel
10 Food habits—Taste—Fastidiousness Gabrielsen, Tone Saugstad
1991
16 2 p. 160-
1 p.
artikel
11 Good and bad food—a sex/gender story Fürst, Elisabeth
1991
16 2 p. 161-
1 p.
artikel
12 Human olfaction Gilbert, Avery N.
1991
16 2 p. 166-167
2 p.
artikel
13 Influences of meal size on post-lunch changes in performance efficiency, mood, and cardiovascular function Smith, Andrew
1991
16 2 p. 85-91
7 p.
artikel
14 In food we trust? Vitally necessary confidence—and unfamiliar ways of forming public opinion Sellerberg, Ann-Mari
1991
16 2 p. 163-
1 p.
artikel
15 Meal order reversal: Effects of eating a sweet course first or last Rolls, Barbara J.
1991
16 2 p. 141-148
8 p.
artikel
16 Modulation of taste affect by hunger, caloric satiety, and sensory-specific satiety in the rat Berridge, Kent C.
1991
16 2 p. 103-120
18 p.
artikel
17 On the discrimination of missing ingredients: Aging and salt flavor Stevens, Joseph C.
1991
16 2 p. 129-140
12 p.
artikel
18 Restrained eating, obesity, and cumulative food intake curves during four-course meals Westerterp-Plantenga, M.S.
1991
16 2 p. 149-158
10 p.
artikel
19 Socio-cultural studies of food—Introduction Prättälä, Ritva
1991
16 2 p. 159-
1 p.
artikel
20 Taste, need and pleasure—Three discourses on food and consumption Gronow, Jukka
1991
16 2 p. 159-160
2 p.
artikel
21 Towards an anthropology of taste Falk, Pasi
1991
16 2 p. 159-
1 p.
artikel
22 What do meals do? Otnes, Per
1991
16 2 p. 161-
1 p.
artikel
23 What is a meal? Mäkelä, Johanna
1991
16 2 p. 160-161
2 p.
artikel
                             23 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland