Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Colloidal properties and specific interactions of bacterial surfaces Ubbink, Job
2007
12 4-5 p. 263-270
8 p.
artikel
2 Diffusing Wave Spectroscopy of aggregating and gelling systems Alexander, Marcela
2007
12 4-5 p. 179-186
8 p.
artikel
3 Editorial Board 2007
12 4-5 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Emulsion drops in external flow fields — The role of liquid interfaces Fischer, Peter
2007
12 4-5 p. 196-205
10 p.
artikel
5 Food colloids… How do interactions of ingredients control structure, stability and rheology? Dickinson, Eric
2007
12 4-5 p. 155-157
3 p.
artikel
6 Food colloids under oral conditions van Aken, George A.
2007
12 4-5 p. 251-262
12 p.
artikel
7 Multiple emulsions for food use Muschiolik, Gerald
2007
12 4-5 p. 213-220
8 p.
artikel
8 Physico-chemical properties of surfactant and protein films Rodríguez Patino, Juan M.
2007
12 4-5 p. 187-195
9 p.
artikel
9 Protein–polysaccharide complexes and coacervates Turgeon, S.L.
2007
12 4-5 p. 166-178
13 p.
artikel
10 Rheology and sensory texture of biopolymer gels Foegeding, E. Allen
2007
12 4-5 p. 242-250
9 p.
artikel
11 Self-assembly and aggregation of proteins van der Linden, Erik
2007
12 4-5 p. 158-165
8 p.
artikel
12 Stabilization of bubbles and foams Murray, Brent S.
2007
12 4-5 p. 232-241
10 p.
artikel
13 Structured emulsions Leal-Calderon, F.
2007
12 4-5 p. 206-212
7 p.
artikel
14 Structuring of edible oils by alternatives to crystalline fat Pernetti, Mimma
2007
12 4-5 p. 221-231
11 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland