Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgements 2006
25 2 p. vi-
1 p.
artikel
2 An integrated approach to predicting end-product quality of wheat Békés, F.
2006
25 2 p. 155-162
8 p.
artikel
3 From genome to wheat: Emerging opportunities for modelling wheat growth and development White, Jeffrey W.
2006
25 2 p. 79-88
10 p.
artikel
4 Genetic variability and stability of grain magnesium, zinc and iron concentrations in bread wheat Oury, F.-X.
2006
25 2 p. 177-185
9 p.
artikel
5 Genetic variability of carotenoid concentration, and lipoxygenase and peroxidase activities among cultivated wheat species and bread wheat varieties Leenhardt, F.
2006
25 2 p. 170-176
7 p.
artikel
6 Heat stress in wheat (Triticum aestivum L.): Effects on grain growth and quality traits Spiertz, J.H.J.
2006
25 2 p. 89-95
7 p.
artikel
7 Modelling protein content and composition in relation to crop nitrogen dynamics for wheat Martre, Pierre
2006
25 2 p. 138-154
17 p.
artikel
8 Modelling quality traits and their genetic variability for wheat Martre, P.
2006
25 2 p. 75-78
4 p.
artikel
9 Protein accumulation and composition in wheat grains: Effects of mineral nutrients and high temperature Dupont, Frances M.
2006
25 2 p. 96-107
12 p.
artikel
10 Simulating grain mass and nitrogen concentration in wheat Weiss, A.
2006
25 2 p. 129-137
9 p.
artikel
11 Simulation of environmental and genetic effects on grain protein concentration in wheat Asseng, Senthold
2006
25 2 p. 119-128
10 p.
artikel
12 Unravelling environmental and genetic relationships between grain yield and nitrogen concentration for wheat Triboi, Eugène
2006
25 2 p. 108-118
11 p.
artikel
13 Variability of B vitamin concentrations in wheat grain, milling fractions and bread products Batifoulier, F.
2006
25 2 p. 163-169
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland