Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A membrane-based process for recovering isoflavones from a waste stream of soy processing Xu, Lei
2004
37 9 p. 867-874
8 p.
artikel
2 Antioxidative activities of water-soluble disaccharide chitosan derivatives Lin, Hsia-Yin
2004
37 9 p. 883-889
7 p.
artikel
3 Calendar 2004
37 9 p. I-III
nvt p.
artikel
4 Composition and properties of Indonesian palm civet coffee (Kopi Luwak) and Ethiopian civet coffee Marcone, Massimo F
2004
37 9 p. 901-912
12 p.
artikel
5 Determination of acceptability and shelf life of ready-to-use lettuce by digital image analysis Zhou, T
2004
37 9 p. 875-881
7 p.
artikel
6 Editorial board 2004
37 9 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Inactivation and sublethal injury of foodborne pathogens by high pressure processing: Evaluation with conventional media and thin agar layer method Yuste, Josep
2004
37 9 p. 861-866
6 p.
artikel
8 Protein purification protocols, second edition Nakai, Shuryo
2004
37 9 p. 913-914
2 p.
artikel
9 Stability and rheology of corn oil-in-water emulsions containing maltodextrin Klinkesorn, Utai
2004
37 9 p. 851-859
9 p.
artikel
10 Stability of isoflavone glucosides during processing of soymilk and tofu Kao, T.H
2004
37 9 p. 891-900
10 p.
artikel
11 Viability and diversity of probiotic Lactobacillus and Bifidobacterium populations included in commercial fermented milks Gueimonde, Miguel
2004
37 9 p. 839-850
12 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland