Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in volatile production during an infection of potatoes by Erwinia carotovora Lyew, D
2001
34 9 p. 807-813
7 p.
artikel
2 Developing New Food Products For A Changing Marketplace Sandberg, Gary
2001
34 9 p. 837-
1 p.
artikel
3 Food Processing: Recent Developments Scaman, Christine
2001
34 9 p. 838-
1 p.
artikel
4 Growth and survival of a probiotic yeast in dairy products Lourens-Hattingh, A
2001
34 9 p. 791-796
6 p.
artikel
5 Influence of relative refractive index on optical properties of emulsions Chantrapornchai, W.
2001
34 9 p. 827-835
9 p.
artikel
6 Isolation of immunoglobulin in yolk (IgY) and rabbit serum immunoglobulin G (IgG) specific against bovine lactoferrin by immunoaffinity chromatography Tu, Yann-Ying
2001
34 9 p. 783-789
7 p.
artikel
7 Kinetics of the migration of lipids in composite chocolate measured by magnetic resonance imaging Miquel, Marc E
2001
34 9 p. 773-781
9 p.
artikel
8 Packaging alternatives to deliver fresh meats using short- or long-term distribution Jeremiah, L.E
2001
34 9 p. 749-772
24 p.
artikel
9 Spoilage potential and sensory profile associated with bacteria isolated from cold-smoked salmon Stohr, V.
2001
34 9 p. 797-806
10 p.
artikel
10 The influence of storage temperature and storage time on color stability, retail properties and case-life of retail-ready beef Jeremiah, L.E
2001
34 9 p. 815-826
12 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland