Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A study of nonstarch carbohydrate in enzyme-treated hard red spring wheat gluten Han, Jee-Yup
1998
31 6-7 p. 511-519
9 p.
artikel
2 Biochemical changes in soy sauce prepared with extruded and traditional raw materials Chou, Cheng-Chun
1998
31 6-7 p. 487-492
6 p.
artikel
3 Book review 1998
31 6-7 p. 530-
1 p.
artikel
4 Book review 1998
31 6-7 p. 529-
1 p.
artikel
5 Book review 1998
31 6-7 p. 529-530
2 p.
artikel
6 Fatty acid of neutral and polar lipids of (edible) Mediterranean cephalopods Sinanoglou, Vassilia J
1998
31 6-7 p. 467-473
7 p.
artikel
7 Flocculation of Saccharomyces cerevisiae Jin, Yu-Lai
1998
31 6-7 p. 421-440
20 p.
artikel
8 Ion-exchange HPLC analysis of a broad spectrum of organic acids from matured Cheddar cheese and assessment of extraction methods Lues, J.F.R.
1998
31 6-7 p. 441-447
7 p.
artikel
9 Lipid classes, fatty acid composition and triacylglycerol molecular species in crude coffee beans harvested in Brazil Nikolova-Damyanova, B.
1998
31 6-7 p. 479-486
8 p.
artikel
10 Ohmic heating behavior of hydrocolloid solutions Marcotte, M
1998
31 6-7 p. 493-502
10 p.
artikel
11 Performance during retail display of hot and cold boned beef striploins after chilled storage in vacuum or carbon dioxide packaging Penney, N
1998
31 6-7 p. 521-527
7 p.
artikel
12 Reduced water activity during sporogenesis in selected penicillia Blaszyk, M
1998
31 6-7 p. 503-509
7 p.
artikel
13 Relationships amongst South African processed, young and matured Cheddar cheese pertaining to organic acid content and non-starter population Lues, J.F.R
1998
31 6-7 p. 449-457
9 p.
artikel
14 Species identification in meat products by RAPD analysis Martinez, Iciar
1998
31 6-7 p. 459-466
8 p.
artikel
15 Stability of 5-caffeoylquinic acid under different conditions of heating De Maria, C.A.B
1998
31 6-7 p. 475-477
3 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland