Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aggregation behavior of Candida rugosa lipase Liou, Yih-Cherng
1998
31 3 p. 243-248
6 p.
artikel
2 Book review 1998
31 3 p. 249-250
2 p.
artikel
3 Book review 1998
31 3 p. 249-
1 p.
artikel
4 Characterization of a purified α-amylase inhibitor from white kidney beans (Phaseolus vulgaris) Gibbs, Bernard F
1998
31 3 p. 217-225
9 p.
artikel
5 Dietary supplementation versus direct post mortem addition of α-tocopherol on lipid and colour stability in cooked turkey breast patties Higgins, F.M.
1998
31 3 p. 205-209
5 p.
artikel
6 Endogenous and exogenous α-tocopherol supplementation: effects on lipid stability (TBARS) and warmed-over flavour (WOF) in porcine M. longissimus dorsi roasts held in aerobic and vacuum packs Kerry, J.P
1998
31 3 p. 211-216
6 p.
artikel
7 Exploring new frontiers in food analysis using MALDI-MS Sporns, Peter
1998
31 3 p. 181-189
9 p.
artikel
8 Glass transitions and shrinkage during drying and storage of osmosed apple pieces del Valle, J.M.
1998
31 3 p. 191-204
14 p.
artikel
9 The influence of lamb chronological age, slaughter weight, and gender. Flavor and texture profiles Jeremiah, L.E
1998
31 3 p. 227-242
16 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland