Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Alberta honey composition Sporns, Peter
1992
25 2 p. 93-100
8 p.
artikel
2 A strain of Candida stellata of special interest to oenologists Holloway, P.
1992
25 2 p. 147-149
3 p.
artikel
3 Biosensors applications in medicine, environmental protection and process control Sporns, Peter
1992
25 2 p. 167-168
2 p.
artikel
4 Conference calendar 1992
25 2 p. 171-173
3 p.
artikel
5 CYTED-D AHI: An Ibero American project on intermediate moisture foods and combined methods technology Aguilera, J.M.
1992
25 2 p. 159-165
7 p.
artikel
6 Decanter centrifugation of apple mash: effect of centrifuge parameters, apple variety and apple storage Beveridge, T.
1992
25 2 p. 125-130
6 p.
artikel
7 Effect of salt solutions on the cooking time, nutritional and sensory characteristics of common beans (Phaseolus vulgaris) de León, L.F.
1992
25 2 p. 131-136
6 p.
artikel
8 Food preservation by combined methods Leistner, L.
1992
25 2 p. 151-158
8 p.
artikel
9 Hard-to-cook defect in black beans: hardening rates, water imbibition and multiple mechanism hypothesis Aguilera, JoséM.
1992
25 2 p. 101-108
8 p.
artikel
10 Kinetics of thermal inactivation of avidin Durance, T.D.
1992
25 2 p. 89-92
4 p.
artikel
11 Membrane applications and research in food processing St-Gelais, Daniel
1992
25 2 p. 167-
1 p.
artikel
12 Mycotoxins in dairy products Hansen, Thomsen J.
1992
25 2 p. 168-
1 p.
artikel
13 Presence of Listeria spp. in whole eggs and wash water samples from Ontario and Quebec Farber, J.M.
1992
25 2 p. 143-145
3 p.
artikel
14 Rapid separation and quantification of myofibrillar proteins by high performance gel permeation chromatography Murch, S.J.
1992
25 2 p. 109-115
7 p.
artikel
15 The dynamics of thermal denaturation of fish myosins Chan, J.K.
1992
25 2 p. 117-123
7 p.
artikel
16 Trypsin inhibitor levels in soy-based infant formulas and commercial soy protein isolates and concentrates Peace, R.W.
1992
25 2 p. 137-141
5 p.
artikel
17 Yeast strain selection Champagne, Claude P.
1992
25 2 p. 168-169
2 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland