Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A microbiological assay system for assessment of raw milk exceeding EU maximum residue levels Nouws, Jacques
1999
9 2 p. 85-90
6 p.
artikel
2 Analysis of cows', ewes’ and goats’ milk mixtures by capillary electrophoresis: quantification by multivariate regression analysis Molina, Elena
1999
9 2 p. 99-105
7 p.
artikel
3 Book review 1999
9 2 p. 158-
1 p.
artikel
4 Book review 1999
9 2 p. 157-
1 p.
artikel
5 Book review 1999
9 2 p. 157-158
2 p.
artikel
6 Changes in microstructural, textural and colour characteristics during ripening of Manchego-type cheese salted by brine vacuum impregnation Pavia, M.
1999
9 2 p. 91-98
8 p.
artikel
7 Comparison of the ISO and IDF methods for detection of Listeria monocytogenes in blue veined cheese Waak, Elisabet
1999
9 2 p. 149-155
7 p.
artikel
8 Effectiveness of vacuum impregnation brining of Manchego-type curd Gonzalez, Ch.
1999
9 2 p. 143-148
6 p.
artikel
9 Effect of ewe's-milk pasteurization on the free amino acids in Idiazábal cheese Ordóñez, A.I.
1999
9 2 p. 135-141
7 p.
artikel
10 Evaluation of aroma production and survival of Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus acidophilus in fermented milks Gardini, Fausto
1999
9 2 p. 125-134
10 p.
artikel
11 Purification and characterization of an aminopeptidase from Lactobacillus curvatus DPC2024 Magboul, Abdallah A.A.
1999
9 2 p. 107-116
10 p.
artikel
12 Role of selected yeasts in cheese ripening: Wyder, M.-T.Marie-Therese
1999
9 2 p. 117-124
8 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland